Следвайте Гласове в . До вчера един председател не можаха да

...
Следвайте Гласове в . До вчера един председател не можаха да
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: ДБ с 8% от гласували 40% има нахалството да дава тон на външната политика. Кой си ти, че да говориш от името на българския народ?

Следвайте " Гласове " в.
 

" До през вчерашния ден един ръководител не можаха да си изберат, не са приели бюджета, не са оправили пенсиите и се захванаха с оръжието за Украйна. А след това, за какво хората не отивали да гласоподават. Ами няма да идат! " ;   " С такива политици война не ни би трябвало " ; " Въпросът към този момент не е да се избегне страданието, а кой ще страда най-вече! " ; " Екстремизмът от горната страна поражда екстремизъм изпод ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 
бизонитес

Демократична България с 8%от дали своят вот 40% или3-4%от гласоподавателите има нахалството да дава звук на външната политика.....ако на знае да знае,че като обяваваме война на САЩи Англия националните депутати викат ура и мятят шапки......после леле за какво Русия ни разгласи война........
 
Пак сме от страната на булката
Нямам коментар
 
НЯМА
До през вчерашния ден един ръководител не можаха да си изберат, не са приели бюджета, не са оправили пенсиите и се захванаха с оръжието за Украйна. А след това, за какво хората не отивали да гласоподават. Ами няма да идат!
 
Отвратен
А неналичието на суверенитет обезсмисля всички държавни институции. Държавните органи съставляват външния интерес, спретнат към този момент добре в наднационални институции, неизбрани от никого. Това изяснява за какво 70% от българиет не гласоподават! Въпросът е ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ?!
 
Отвратен
Решенията, които засягат България не се вземат от попадналитте заради конюнктурата в Народно събрание. Те се спускат от служителите и войнолюбците в Брюксел и щаб-квартирата на НАТО. От там идват и средства, комфортни за разпределяне, от там се конфигурират на най-важните постове в страната персони, които не отстояват българските национални ползи! България не е парламентарна република.
 
Foxxxy
Няма ли кой да ги махне тези? Щял бил да оказва помощ на урките. Кой си ти че да приказваш от името на българския народ? Кого съставляват в действителност тези, че желаят да вкарат България във действителна война???
 
Поручик Галицин
Христо Иванов и Даниел Митов да отпътуват да се бият в Украйна за Зеленски.
 
Демократична България в Украйна
Предлагам да изпратим на Украйна цялата парламентарна група на Демократична България, дружно с Плевнелиев и Паси. Много се надявам незабавно да ги изпратят на фронта. Тази военна помощ по никакъв начин не е дребна, тъй като тези хора са едно от най-отровните оръжия, с които нашата изстрадала България е унищожавана от години.
 
Мери
Клетата ми татковина е в ръцете на Кюлчета, Двойни жители, Засмени инфлуета от Карловските кални бани и прочие додатъци.... Прелюбопитен факт - за какво няма вести по малките екрани за ситуацията в наводнените селища... Или предизборната ви акция мина! Грозна панорама!
 
Кон пасе тор ки
Тази зима плащаме сметките за обезщетенията за ковида с обезщетения за енергийна беднотия. Догодина ще пристигна сметката за енергийните обезщетения и допускам, че ще трябват обезщетения за хранителна беднотия. Изобщо живеем си в една обезщетителна стопанска система.
 
майор Майор
С такива политици война не ни би трябвало.
 
неизвестен
кои ви е избрал да разпределяте нашите пари спрете оръжието за украина и направете финансов одит сащ възпламениха спора в този момент те да заплащат
 
Woland
Тези краткотрайно ръководещи България не знаят ли, че са на посетители. Управляват все едно са вечно закотвени на тази позиция. Повече примирение не е ненужно за тях. Позволява им се да ръководят, само че това е ОТГОВОРНОСТ.
 
33 години по-късно - отново същото, този път от капиталистите
Върнахме се към социалистическите лозунги от действителния соц. Тогава постоянно звучаха сходни словоизлияния за групово стягане на колани по интернационални подбуди, макар поначало оптимистичните пропагандни опорки.
 
Четящ
След като разграбиха всичко ще се опитат да ни върнат при модела на ръководство на Тодор Живков, само че без никакви обществени придобивки за локалните туземци. За мен " директна народна власт " ще ни извади от блатото или ще приключи тази безсмислена мъка.
 
Мери
ДОПЪЛНЕНИЕ: Как нямате грам благосклонност за този комплициран, оскотял от дивотия и беднотия народ, за децата, за бебетата, за старците, за болните, за здравите....за простите, за умните, за положителните, за неприятните, за работливите, за мързеливите!
 
мислещ
Войната следва своя натурален ход и към този момент никой от главните играчи не се пробва да го промени.Въпросът към този момент не е да се избегне страданието, а кой ще страда най- доста!
 
Новият
Световен ред, почуква на вратата. Украйна е следващата стъпка.
 
Американци, радвайте се на Путин, до момента в който го има
Следващия няма да е артикул на Перестройката, останал с усещането, че в така наречен " Западна " така наречен " цивилизация " има нещо обикновено.
 
Читател
Екстремизмът от горната страна поражда екстремизъм изпод.
 
Необичаен
Белия хетеросексуален англосаксонски мъж умря! Да живее политкоректния цветнокож бежанец,роден в страната,която го е приела, с необятни разбирания за сексуалността на другите. God save каквото е останало от разсъдъка на тези хорица.....
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР